Afbeelding
Foto:

Mijlpaal KBO Vierlingsbeek

Vierlingsbeek | KBO Vierlingsbeek/Groeningen heeft onlangs het 400e lid welkom geheten.

Op de Dag van de Ouderen in gemeenschapshuis Joffershof in Vierlingsbeek werden de aanwezigen verrast met het bericht dat de KBO 400 leden telt. Gé en Willemien Ebben, een echtpaar, zijn het 400e en 401e lid. Hoog in het vaandel van de KBO-afdeling staat bewegen voor ouderen, waaronder wekelijks gym, yoga, wandelvoetbal, jeu de boules, fitness en volksdansen. Daarnaast wordt er tweewekelijks gekiend.

Ook kunnen leden jaarlijks mee met een busreis of een busdagtocht, een wandel- of fietstocht maken en deelnemen aan een bezoek aan een bedrijf of organisatie.


Accordeonfestival

Vierlingsbeek | Op zondagmiddag 14 oktober vindt bij Herberg Thijssen aan de Spoorstraat 5 in Vierlingsbeek weer het jaarlijkse accordeonfestival plaats.

Vanaf 12.00 uur klinken de eerste accordeonklanken door de zaal en het café. Er kan natuurlijk ook gedanst en/of worden meegezongen met de ballades die worden gespeeld. Mensen met een accordeon worden van harte uitgenodigd om een of meerdere nummers ten gehore te brengen. Het accordeonfestival begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De entree is gratis.