Een puntje voor Set Up/MVC'64

Were Di-Set Up/MVC'64 3-1. Setstanden: 25-15, 25-18, 25-19 en 24-26.

Gemert | In de promotieklasse C verloren de volleybalsters van Set Up/MVC'64 de uitwedstrijd tegen Were Di. In Gemert werd het 3-1 voor de thuisploeg.

Voor het nieuwe combinatieteam uit Maashees/Meerlo was Were Di een compleet nieuwe tegenstander. De eerste set werd slecht begonnen. Er waren veel passfouten en pas na de eerste time-out werd het spel weer een beetje herpakt (7-2, 14-12). Dit was niet van lange duur en de gasten vielen weer terug in het beginspel. De thuisploeg profiteerde dankbaar en de set werd kansloos verloren: 25-15. In de tweede set begon Set Up/MVC'64 beter (4-7, 9-8 en 14-12). Er naderde weer een slechte passfase waarna het weer helemaal misliep en ook deze set werd verloren met 25-18. In set nummer drie leek het voorspoediger te verlopen voor de gasten. Ze begonnen met een voorsprong (6-9) en wisten deze ook goed te behouden (12-14). Helaas lukte het niet om die marge vast te houden. Op cruciale momenten liet de passing het afweten. De set werd via 18-18 uiteindelijk verloren met 25-19. De vierde set verliep goed voor Set Up/MVC'64. Via 4-5, 8-11 en 12-15 wist Set Up/MVC'64 deze set continu op voorsprong te blijven. Het werd in de slotfase nog even spannend maar na een time-out van coach Geert Robben werd deze set toch nog binnengesleept met 24-26.

Komend weekend is Set Up/MVC'64 vrij. Zaterdag 13 oktober speelt het team in Den Dungen tegen HLB Van Daal 3 om 14.45 uur.

Nederlaag volleybalsters

Vollan'65-ActiveRooy 3-1. Setstanden: 25-23, 25-16, 25-22 en 22-25.

Langenboom | In de 2e klasse I leden de volleybalsters van ActiveRooy een 3-1 nederlaag in de uitwedstrijd tegen Vollan'65. In sporthal De Wis in Langenboom won de thuisploeg de eerste set met nipt verschil: 25-23. In de tweede set was het verschil groter en werd ActiveRooy opnieuw getrakteerd op een setverlies: 25-16. In de twee volgende set gooiden de gasten alle schroom van zich af. Na een kleine setwinst voor Vollan'65 in de derde set (25-22), trok ActiveRooy in de vierde set aan het langste einde: 22-25. ActiveRooy speelt op zaterdag 6 oktober thuis tegen AV Flash. Het duel in sporthal De Wetteling begint om 18.00 uur.