Nederlaag Venray in slotminuut

RKSV Heeze - Venray 3-2 (2-0). Doelpunten Venray: Bram Vievermans, Armend Shala.

Heeze | SV Venray heeft afgelopen zondag een 3-2 nederlaag geleden op bezoek bij RKSV Heeze. De ploeg van trainer Frank Koenen kende een valse start in het Brabantse land. Binnen het half uur was het 2-0 voor de thuisploeg. Na rust krabbelde Venray op en zorgden twee standaardsituaties ervoor dat de ploeg van Koenen terug in de wedstrijd kwam. Bram Vievermans, uit een vrije trap, en Armend Shala (middels een penalty) zorgden voor de doelpunten. In de blessuretijd ging het echter mis voor de Venraynaren. Heeze sleepte alsnog de volle buit binnen: 3-2. Doelman Dirk van Enckevort moest tot overmaat van ramp ook nog eens geblesseerd het veld verlaten. Trainer Frans Koenen zag een beter Venray: "Over de hele wedstrijd waren wij voetballend verreweg de betere ploeg. Door eigen fouten kwamen we op achterstand en hielpen we de tegenstander in het zadel. In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer. De laatste bal kwam echter steeds niet aan. Gezien het overwicht hadden we kunnen winnen." Volgende week volgt opnieuw een Brabantse tegenstander, maar dan eentje die meer tot de verbeelding zal spreken. Deurne komt dan namelijk op bezoek op sportpark de Wieën.