Afbeelding
Foto:

Music Makes Memories in theater

venray | Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo viert op zaterdag 27 oktober het 110-jarig jubileum in Schouwburg Venray met het jubileumconcert Music Makes Memories.

Tijdens de show maakt de muziekvereniging een muzikale reis door de tijd. Op muzikale wijze vertelt de muziekvereniging het verhaal van 110 jaar Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo, 110 jaar Oirlo en de wereld.

Tijdens deze reis door de tijd komen meerdere muziekstijlen aan bod.

Ons Genoegen Oirlo viert op zaterdag 27 oktober het 110-jarig jubileum

Het fanfareorkest en de slagwerkgroep worden tijdens het concert aangevuld met een combo bestaande uit Maartje Smedts, Daan Jeuken en Ivo Koenen.

Tijdens het concert zingen Auke Classens, Suzan Spreeuwenberg, Marloes Nogarede, Guus Jacobs en Guus Vreugdewater. Lieke op 't Roodt komt een solowerk op accordeon spelen en de Oirlose dj Lucky Done Gone gaat een samenwerking aan met de fanfare. Ten slotte heeft de vereniging de winnaar van Maestro op de Bok overtuigd mee te komen doen en dat is niemand minder dan burgemeester Hans Gilissen. De burgervader neemt het dirigentenstokje weer voor even in
handen.

Na afloop van Music Makes Memories is er een afterparty in de kleine zaal. Hierbij bgrent coverband RootZ livemuziek ten gehore en kan er geproost worden op 110 jaar muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo.

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar via de website van de schouwburg.

Het jubileumjaar wordt op 22 december afgesloten met een kerstconcert in de Getrudiskerk in Oirlo. Dit kerstconcert wordt in samenwerking met het Venrays Mannenkoor gehouden. kijk op de website www.onsgenoegenoirlo.nl voor meer informatie over de concerten en/ of de muziekvereniging.

Foto: burgemeester Hans Gilissen neemt het dirigeerstokje weer ter hand tijdens Music Makes Memories.

foto