Afbeelding
Foto:

Zwarte markt in evenementenhal

Oostrum | Evenementenhal Venray houdt op zondag 7 oktober van 9.00 tot 16.30 uur in samenwerking met Organisatieburo Van Aerle een Zwarte Markt in Oostrum.

De markt telt ruim 550 kramen met allerlei koopwaar.

Openingstijden: 09.00 – 16.30 uur. Entreeprijs: volwassenen 4 euro per persoon, kinderen t/m 12 jaar (onder begeleiding) gratis.

Het parkeren is gratis.


Thomas Verbogt

Venray | De eerste schrijver van het jubileumjaar van Literair Café Venray is Thomas Verbogt. Op zondag 30 september vanaf 11.00 uur bijt hij de spits af van het nieuwe literaire seizoen en komt hij in het Theehuis in het Odapark in Venray vertellen over zijn pennenvruchten. In 2016 was hij genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de Nederlandse Boekhandelsprijs voor zijn boek Als de winter voorbij is. De inleiding van Thomas Verbogt wordt verzorgd door Stan Verhaag en de muzikale omlijsting is in handen van Roy Sharpe op altviool en Lucie Broeksteeg op de piano. Tijdens de pauze is Boekhandel Roojboek aanwezig met de boekverkoop in de foyer en gaat Thomas Verbogt zijn boeken signeren. De boeken kunnen ook voorafgaand bij Roojboek gekocht worden om op deze morgen te laten signeren.