Hockeysters verpletteren Liempde: 11-0

Venray-Liempde 11-0 (2-0). Doelpunten Venray: Jans Manders (3x), Stella Wientjens (2x), Lotte Logtens, Lon van Alst, Joni van Alst, Imke Huggers, Michelle Laurensse en Eva Verschuuren.

Venray | De hockeysters van Venray behaalden in de vierde klasse een monsterzege tegen Liempde. Op sportpark De Wieën werden de gasten in de stromende regen afgeschoten door een ontketende thuisploeg: 11-0. Jans Manders was met drie treffers topscorer aan Venrayse zijde.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat Venray de betere ploeg was en het een eenzijdige wedstrijd zou worden. De openingstreffer liet echter redelijk lang op zich wachten. Uiteindelijk was het Lotte Logtens die de ban brak. Vanuit een strafcorner wist zij de bal met een draai in te tippen: 1-0. De druk was eraf, Venray kreeg nog meer zelfvertrouwen en al snel daarna werd de 2-0 gemaakt door Jans Manders. Met deze stand gingen beide ploegen de rust in. Na de rust was er geen houden aan voor de gasten. Venray ging op jacht om het doelsaldo op te krikken. Stella Wientjens en Jans Manders maakten al snel de derde en vierde treffer. De 5-0 volgde niet veel later toen Lon van Alst uit een strafcorner wist te scoren. Ook Joni van Alst, Imke Huggers en Michelle Laurensse wisten vervolgens het doel te vinden: 8-0. Liempde kreeg nauwelijks mogelijkheden en vond bij enkele kleine kansjes keepster Kiki Nellen op zijn weg. Jans Manders, met haar derde treffer van de dag, en Stella Wientjens met haar tweede, tilden de stand naar 1-0. Het slotakkoord kwam op naam van Eva Verschuuren die in de laatste minuut de 11-0 liet aantekenen. Op zondag 30 september spelen de Venrayse hockeysters in en tegen Heesch, aanvang 12.45 uur.


Zege volleybalsters

ActiveRooy-Were Di 3 4-0.

Venray | De volleybalsters van ActiveRooy behaalden in de tweede klasse I een gemakkelijke zege op Were Di 3. In sporthal De Wetteling was de Venrayse ploeg met 4-0 een maatje te groot voor de gasten. Op zaterdag 29 september speelt ActiveRooy uit tegen Vollan'65, aanvang 16.00 uur.