Hockeyers halen uit: 13-1

Venray-Son 13-1 (5-1). Doelpunten Venray: Guido Pop en John Jongeneel (beiden 4x), Onno Sevenheck (2x), Jasper van Rijn, Koen Arentsen en Jesper Arts.

Venray | De hockeyers van Venray wonnen in de derde klasse de derde zege in de nog jonge competitie. In Venray fungeerde Son als schietschijf voor een superieure thuisploeg: 13-1.

Vanaf het eerste fluitsignaal walste Venray over de gasten heen en nam door treffers van Guido Pop, Jasper van Rijn en John Jongeneel snel een voorsprong: 3-0. Son kwam nog wel terug tot 3-1, maar door twee doelpunten van opnieuw Jongeneel werd de ruststand op 5-1 bepaald. In de tweede helft startte Venray weer ijzersterk en scoorde Koen Arentsen zijn eerste goal van het seizoen: 6-1. Met enkele fraaie aanvallen liep en doelpunten van Jongeneel en Onno Sevenheck (2x) liep het verschil op tot acht: 9-1. In de slotfase bepaalden opnieuw Pop (3x) en Jesper Arts de eindstand op 13-1 en bevestigde Venray zijn ongeslagen status.

Met negen punten uit drie duels is Venray gedeeld koploper in de derde klasse. Ook Boxmeer heeft nog de volle score. Op zondag 30 september gaat Venray op bezoek bij middenmoter HOCO. Dit duel begint om 14.45 uur.