Gelijkspel voor vrouwen Venray

Maarssen-SV Venray 1-1 (0-1). Doelpunt Vanray: Floor Tacken.

Venray | De voetbalvrouwen van Venray gaven op bezoek bij Maarssen een voorsprong uit handen. Het team van Jan Trienekens kwam niet verder dan 1-1.

Floor Tacken zette de hoofdklasser uit Venray in de eerste helft op voorsprong. Na rust kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd. In de tweede helft miste Maarssen ook nog een strafschop.

Punt voor SSS'18 bij Rood Wit'62

Rood Wit'62-SSS'18 1-1 (0-0). Doelpunt SSS'18: Roos Kadijk.

Helmond | De vrouwen van SSS'18 zijn de competitie gestart met een gelijkspel tegen Rood Wit'62. Tegen de nummer twee van afgelopen seizoen uit Helmond werd het 1-1. SSS komt dit seizoen uit in de tweede klasse G.

"We zijn de hele wedstrijd de betere ploeg geweest", zei trainer Frank Brands. "We kregen voldoende kansen, maar we kwamen helaas maar één keer tot scoren." Na rust kwam SSS op achterstand, maar de ploeg gaf zich zeker niet gewonnen. Twintig minuten voor tijd maakte invaller Roos Kadijk de 1-1. De aanvallende middenvelder kreeg nog een grote kans op 1-2, maar haar inzet trof geen doel.

Eerste punten Jumpers'76

BC Bumpers-Jumpers'76 58-60 (39-33). Topscorers Jumpers'76: Dirk Laurense (16 punten), Jorik Wulterkens (13) en Maarten Wijnen (10).

Sittard | De basketballers van Jumpers'76 behaalden in de tweede klasse A de eerste punten van het nieuwe seizoen. In Sittard werd BC Bumpers nipt verslagen: 58-60.

In het eerste kwart nam Jumpers'76 het initiatief en met een sterk spelende Jorik Wulterkens en een mooie and-one van Maarten Steffers werd het kwart afgesloten met een kleine voorsprong: 17-22. Bumpers gaf zich nog niet gewonnen en bracht de achterstand terug tot vijf punten. (17-22). Het tweede kwart ging Bumpers meer gebruik maken van haar lengte en hier hadden de mannen uit Venray net als vorige week veel moeite mee. De thuisploeg nam voor rust een voorsprong van zes punten: 39-33. In het derde kwart kwam Jumpers'76, met een sterke Maarten Wijnen, terug tot drie punten verschil: 49-46. In een spannend slotkwart nam Jumpers'76 een voorsprong (55-59) en scoorde de thuisploeg negen seconden voor het einde een driepunter en kwam terug tot 58-59. In de slotseconden schoot Wouter Oosterbeek een vrije worp raak en bezorgde daarmee de gasten de zege.

Red Stars verpulvert Spaarne: 10-0

Venray | In de tweede divisie groep D verpulverden de tafeltennissers van Red Stars in eigen hal Spaarne uit Haarlem: 10-0. Kas van Oost, Ronald Bogaard en Frank van der Vleuten wonnen allen hun drie enkelspelen. Ook het dubbel Van Oost/Van der Vleuten ging naar de Venrayse gastheren. Door deze royale zege neemt Red Stars stevig de leiding in de tweede divisie. Nummer twee Tempo Team 3 volgt op vijf punten verschil. Die ploeg uit Amsterdam is zaterdag 29 september te gast in Venray. Aanvang 17.30 uur. In de derde divisie wist heren 2 van Red Stars via een goede zege met 6-4 op Twenty One Up uit Rotterdam zijn koppositie te verstevigen.