Afbeelding
Foto:

Fasten Your Beans Belt Tour

Venray | Berden Mode organiseert op koopzondag 30 september de zogeheten Fasten Your Beans Belt Tour.

Ter introductie van het nieuwe merk, Fasten Your Beans Belt, vindt er komende zondag een speciaal evenement plaats bij Berden Mode Venray.

De Lottumse mannen van dit oer-Hollandse merk weten op een leuke manier uit te leggen waar je op moet letten bij de aanschaf van je nieuwe riem. Ze laten je zien hoe hun riemen worden gemaakt en waardoor ze die eigen, authentieke uitstraling krijgen.

Tevens is het tijdens dit evenement mogelijk om je eigen riem te laten voorzien van je initialen, naam of kleine tekst.

Berden Mode en de mannen van Fasten Your Beans heten iedereen van harte welkom op 30 september, in de winkel, Grotestraat 23 in Venray.


Politiebureau Venray open

venray | Het nieuwe politiebureau van het basisteam Venray-Gennep aan de Leunseweg 4 is maandag in gebruik genomen.

De nieuwbouw ligt pal naast het oude districtsbureau. Het terrein aan de voorkant van het bureau wordt de komende weken bestraat. Hier komen onder meer parkeerplaatsen voor bezoekers. De volgende stap is dat het voormalige districtsbureau wordt gesloopt. Deze werkzaamheden starten begin oktober met het leegruimen en strippen van het bureau. De sloop zal duren tot het einde van het jaar. De officiƫle opening vindt plaats als alle werkzaamheden zijn afgerond begin volgend jaar. Het door BDG-architecten uit Zwolle ontworpen bureau telt twee bouwlagen en beslaat totaal 980m2.

De bouw ging in oktober 2017 van start.