Help project Stichting Mullai

Venray | Begin dit jaar is er een nieuw project geïntroduceerd om hulp te kunnen blijven bieden voor Stichting Mullai. Dit wordt gedaan met het verzamelen van tweedehands spullen zoals pc's, pc accessoires, laptops, kleding, speelgoed en gereedschappen die naar Sri Lanka worden verscheept.

Het project is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in de gemeente Mullativu. Daar is ook een groep vrijwilligers die de organisatie op zich neemt om de spullen te verdelen. Door dit alles krijgt dit project en ook Stichting Mullai meer bekendheid in Sri-Lanka. Spullen, zoals rolstoelen, muziekinstrumenten, naaimachines en leesbrillen kunnen worden afgegeven bij voorzitter Anton Thurayappah. Maak hiervoor een afspraak via telefoon 06-42859690. Donaties kunnen worden gestort op rekeningnummer NL72ABNA0541115995 ten name van Stichting Mullai.

Boekenmarkt

Venray | Zangers van St. Frans houdt op zondag 30 september van 11.00 tot 17.00 uur voor de vijfde keer de Venrayse Boekenmarkt op het Schouwburgplein in Venray.

Bezoekers kunnen rondsnuffelen in ruim vijftig kramen met enkele tienduizenden boeken. Zangers van Sint Frans beheert veertien kramen.