"Samen op weg naar een mooie toekomst"

Venray | "Het is natuurlijk even wennen, Van Haren Autobedrijven wordt Wassink Autogroep", zegt Norbert van Haren. "Na 86 jaar Ford-dealer te zijn geweest, kiest de familie Van Haren ervoor de autobedrijven over te dragen aan Wassink Autogroep. In de autowereld is het een tendens om met minder dealers te werken, die tegelijkertijd een groter gebied bedienen. Met de overname speelt de familie Van Haren hierop in. Wij bedanken al onze klanten voor hun loyaliteit in al die jaren." De gedeelde visie op het gebied van kwaliteit, goede service en betrouwbaarheid maakt dat Van Haren en Wassink Autogroep naadloos in elkaar overvloeien. "Bovendien werkte Van Haren al 2,5 jaar nauw samen met Wassink Autogroep, Zij zullen er alles aan doen om het onze klanten naar de zin te blijven maken. Daarbij blijft alle kennis en ervaring van de Van Haren-medewerkers voor hen behouden: zij gaan als volledig team mee over naar Wassink Autogroep. Dat was een absolute voorwaarde bij de overname. Ikzelf zal actief de producten en diensten van Wassink Autogroep vertegenwoordigen. Hiermee is de continuïteit gewaarborgd. We gaan samen op weg naar een mooie toekomst", besluit Van Haren.


Overname Van Haren Autobedrijven door Wassink Autogroep

Venray | Per 1 oktober 2018 neemt Wassink Autogroep de Van Haren Autobedrijven met vestigingen in Venray en Boxmeer over. Naast de merken Ford en Suzuki, zal ook Peugeot worden toegevoegd aan de vestiging in Venray. Alle medewerkers van Van Haren Autobedrijven zullen per de genoemde datum bij Wassink Autogroep in dienst treden.

Norbert van Haren, voormalig algemeen directeur Van Haren Autobedrijven, blijft hét gezicht voor de regio. Hij zal zich verder inzetten vanuit de afdeling verkoop.

Met deze overname versterkt Wassink Autogroep haar positie als mobiliteitsaanbieder verder in Nederland. Het doel van deze overname is om op langere termijn de continuïteit te waarborgen én een verdere expansie mogelijk te maken. Chiel van Zeijl, algemeen directeur Wassink Autogroep: "Als ambitieuze mobiliteitsaanbieder past deze uitbreiding zeer goed in onze groeistrategie." Mobiliteitsaanbieder Wassink Autogroep is met ruim 355 werknemers en een omzet van 160 miljoen euro in korte tijd uitgegroeid tot een speler van formaat binnen automotive Nederland.

Wassink Autogroep komt voort uit jarenlange bedrevenheid én vaardigheid in automobiliteit waarbij de mens centraal staat. "Wij koppelen ons geloof in een betrokken en persoonlijke relatie met de klant aan onze kennis, kunde en ontwikkeling. Wij zetten in op topkwaliteit én topservice. Wij zijn een groot, innovatief, kwalitatief en professioneel autobedrijf met de beleving van een dorpsgarage."

Wassink Autogroep telt na de overname 14 vestigingen en is dealer van de merken Peugeot, Citroën, DS, Kia, Ford en Suzuki. Daarnaast biedt Wassink Autogroep diverse diensten aan voor zakelijke en particuliere klanten, zoals schadeherstel, verzekeringen, financieringen, autoverhuur en leasing onder de naam Wassink Autolease.