Armend Shala terug bij Venray

Venray | Armend Shala is weer terug bij eersteklasser Venray. Aan het einde van het vorige seizoen besloot de 20-jarige aanvaller/middenvelder zijn heil te zoeken in Duitsland, bij SV Hönnepel-Niedermörmter.

'Met weinig speelminuten en weinig vertrouwen op verbetering van die situatie is dit avontuur in sportief opzicht niet geworden wat hij ervan verwacht had. Na een goed gesprek met de technische commissie in augustus is bij de KNVB een overschrijving aangevraagd, welke afgelopen week is gehonoreerd', meldt SV Venray op haar website. 'Een ervaring rijker is Armend vol vertrouwen en ambitie teruggekeerd op het oude nest'.

Shala deed dinsdagavond mee in het met 2-1 verloren oefenduel met SSS'18 en speelde zondag in het bekerwedstrijd met Juliana'31, die in een 1-0 zege eindigde voor de Maldense ploeg, zijn eerste officiële wedstrijd voor SV Venray.


Jeugdspelers Lake Valley in voorselectie Oranje

Venray | Drie jeugdspelers van Lake Valley zijn geselecteerd in de voorselectie van het Nederlands zaalvoetbalteam 0-19.

Bondscoach Hjalmar Hoekema heeft Tim Jeuken, Fabian Hendriks en Nathan van Gerven uitgenodigd voor twee selectietrainingen op 25 september en 2 oktober op de KNVB Campus in Zeist.

Het team gaat zich proberen te kwalificeren voor het EK Futsal dat in het seizoen 2019-2020 plaatsvindt. Aansluitend zullen er van 15 tot en met 18 oktober twee oefeninterlands gespeeld worden in en tegen Turkije.

ActiveRooy begint met overwinning

Venray | Voor de volleyballers van ActiveRooy begon de competitie dinsdagavond. De Venrayse ploeg was met 4-0 te sterk voor Athos'70 4. Het eerste mannenteam van ActiveRooy speelt dit seizoen in de derde klasse H.

ActiveRooy kende een gemakkelijke avond tegen de bezoekers uit Sevenum. De setstanden spraken voor zich: 25-16. 25-13, 25-20 en 25-18.

De vrouwen van ActiveRooy beginnen zaterdag aan de competitie. De tweedeklasser neemt het dan op tegen Were Di 3. Promotieklasser Set Up/MVC'64 speelt zaterdag uit tegen Bravo.