Tienklapper voetbalsters Venray

SV Venray-OVV'67 10-0 (7-0). Doelpunten Venray: Lindie van der Steen (4), Lieke Wijnands, Rianne Schoenmakers, Floor Tacken, Demi van Stappershoef, Lisan Jacobs, eigen doelpunt.

Venray | De voetbalsters van hoofdklasser Venray wonnen zondag met 10-0 het bekerduel met eersteklasser OVV'76 uit Oosteind. De Venrayse ploeg was heer en meester en leidde halverwege het eenzijdige duels al met 7-0. In de tweede helft schakelde Venray en tandje terug, maar met een tienklapper kan de Venray vol vertrouwen aan de competitie beginnen.

Komende zondag staat voor de Venrayse ploeg, die in de beker met drie zeges als groepswinnaar eindigde, de seizoensopening op de rol, met een uitwedstrijd tegen Maarssen. Dit duel begint om 14.00 uur.

Winst voetbalsters SSS'18 in beker

Constantia-SSS'18: 1-4 (1-2), Doelpunten SSS'18: Valerie Wolters, Manon Loonen (3).

Wanroij | "Een wedstrijd die we overtuigend winnen zonder heel goed te spelen." Zo vat trainer Frank Brands van de Overloonse ploeg het bekerduel van zondag met Constantia kort samen. "Met name in balbezit zijn we slordig en dus zijn de fases van balbezit te kort." De 0-1 werd gescoord door Valerie Wolters. Daarna maakte Constantia de 1-1. "We blijven daarna op zoek naar de voorsprong en gaan dan ook de rust in met een 1-2 stand door een doelpunt van Manon Loonen", aldus Brands. "In de beginfase van de tweede helft zijn er nog twee kansjes voor Constantia en daarna zijn wij duidelijk de betere ploeg." De gasten uit Overloon scoren nog twee keer door doelpunten van Manon Loonen en winnen uiteindelijk verdiend met duidelijke cijfers: 1-4. SSS'18 speelt zondag om 11.00 uur de eerste competitiewedstrijd, uit tegen Rood Wit'62.