Afbeelding
Foto:

Heropening van lunchroom Zowyzo

Venray | Zowyzo aan de Grotestraat 3 vierde op woensdag 12 september de heropening. De lunchroom van Arjan en Esther Wienen is flink uitgebreid. Zowyzo heeft een ware metamorfose ondergaan. De focus ligt nog wel steeds op de lunch.

Daarnaast krijgen klanten een keer per maand de kans om voor een diner aan te schuiven op zaterdagavond. Onder de noemer shared dining en borrel wordt er dan heerlijk gegeten. Shared dining is een vorm van eten waarbij je kleine gerechtjes met elkaar deelt. De gerechten verschijnen op tafel en zo kun je de gerechten samen delen, maar dat hoeft niet. De porties zijn vergelijkbaar met een voorgerecht. Het is ook mogelijk om te borrelen en eventueel wat uit te zoeken van de kaart. De openingstijden blijven voorlopig ongewijzigd. Met uitzondering van de vrijdagavond is Zowyzo in de avonduren gesloten. "We mikken weer op de lunch. Sinds de verbouwing hebben we ook meer mogelijkheden. We hebben loungezitjes en daar kun je heerlijk genieten van een wijntje of gezellig koffiedrinken", zegt Wienen.

Volgens hem valt bij veel klanten de mond open van verbazing bij binnenkomst. "Het is compleet anders. We hebben met felle en frisse kleuren gewerkt en de keuken is halfopen. Zelf zijn we apetrots op het eindresultaat." Toch is er nog meer veranderd bij Zowyzo. Zo is de bovenverdieping ook geschikt als vergaderruimte. Daar kunnen in totaal zo'n 30 mensen plaatsnemen. "We zijn dankzij deze intensieve verbouwing klaar voor de toekomst." (foto: Femke LR Internet)