Oostrum wint met gemak

Oostrum-Neerkandia 4-0 (2-0). Doelpunten Oostrum: Kenny Lommen (tweemaal), Marwin Herman, Bo Verrijth.

Oostrum | Oostrum won afgelopen zondag met speels gemak van Neerkandia. Op sportpark De Spar werd het 4-0. Een knappe zege van het team van trainer Ron Spruit, aangezien Neerkandia de eerste twee wedstrijden had gewonnen. "Het was een gemakkelijke middag", aldus trainer Ron Spruit. "We zijn eigenlijk niet in de problemen gekomen en hebben een volwassen wedstrijd gespeeld." Ondanks de zege is Oostrum uitgeschakeld in het bekertoernooi. De eerste twee duels werden namelijk gelijkgespeeld.

Forse nederlaag SVOC'01

SVOC'01-BEVO 3-10 (1-6). Doelpunten SVOC'01: Fons Classens, Rob Houwen, Mark Claessens.

Oirlo | SVOC'01 heeft ook de laatste bekerwedstrijd verloren. De fusieclub uit Castenray en Oirlo ging op eigen veld hard onderuit tegen vierdeklasser BEVO. Bij rust stond het al 1-6 voor de ploeg uit Beringe, na de theepauze haalde BEVO de dubbele cijfers. De Tricolores eindigen zodoende puntloos onderaan en kregen in de duels tegen BEVO, Ysselsteyn en Merselo liefst 27 doelpunten tegen.

BVV'27 laat HRC'27 kansloos

BVV'27-HRC'27 5-1 (1-0). Doelpunten BVV'27: Jannes Gooren, Jari Wijnhoven (tweemaal), Roel Verkoijen (tweemaal).

Blitterswijck | BVV'27 sloot het bekertoernooi zondagmiddag af met een ruime zege op HRC'27. Op de zege van de BVV viel niets af te dingen. De uitslag had door de vele kansen die de thuisploeg kreeg zelfs nog hoger uit kunnen vallen. BVV eindigt zodoende als tweede in de poule, achter Blerick. Het avontuur in de vierde klasse start zondag voor de promovendus met een uitwedstrijd tegen Hegelsom.

Holthees onderuit in Hegelsom

Hegelsom-Holthees 5-3 (2-1). Doelpunten Holthees: Kai Wijenberg, Robin van Es (tweemaal).

Hegelsom | Holthees leed op bezoek bij Hegelsom een 5-3 nederlaag. "De eerste veertig minuten waren zij beter en hadden ze meer balbezit", aldus spits Stef Janssen. "Daarna kregen ze een directe rode kaart en kantelde de wedstrijd. Toen wij een kwartier voor tijd de 4-3 maakten, was het geloof echt terug. Helaas scoorde Hegelsom daarna nog de 5-3." Holthees eindigde als derde in de poule.

Duel Sporting ST uitgesteld

Het bekerduel Sporting ST-Blerick werd uitgesteld vanwege het overlijden van Geert Rutten, lid van Sporting ST. Rutten werd 58 jaar en was een clubman in hart en nieren en bekleedde jarenlang meerdere vrijwilligersfuncties. Het duel tegen Blerick vindt nu plaats op donderdag 20 september om 20.00 uur.

Drie ploegen door in beker

Venray, SSS'18 en Volharding bekeren verder. Voor de andere ploegen is het bekertoernooi afgelopen. Vanaf nu breekt de knock-outfase aan. De KNVB weet nog niet wanneer de loting is voor de tweede ronde.