dav
dav Foto:

Judoka's Verhagen kampioen

Venray | Sportinstituut Verhagen in Venray heeft een integratie-judotoernooi gehouden. Zowel valide als mindervalide judoka's streden in hun eigen klasse om het eremetaal. Er kwamen zeshonderd judoka's op acht judomatten in
actie.

Kampioen werden Jurgen van der Heijden. Shurensley van Berne, Sabine Derks, Rick Sijmons, Randy Baars en Cem Verheijen. Tweede plaatsen waren er voor Thijme Weeren, Kenji Baars, Maggy van Hoof en Fer Dirks. Derde werden Emmy van Tiel, Ben Sijmons en Jasper Holtackers.


Gelijkspel Red Stars in Zoetermeer

Taverzo 2-Red Stars 5-5. Punten Red Stars: Ronald Bogaard(2), Frank van der Vleuten (2) en Tom Thijssen.

De tafeltennissers van Red Stars hebben de tweede wedstrijd van het seizoen in de tweede divisie D gelijkgespeeld. In Zoetermeer werden zaterdag de punten met Boer/Taverzo 2 gedeeld: 5-5. Tom Thijssen begon de partij tegen het jeugdige talent Camara. De Red-Stars-speler speelde goed, maar moest in zijn tegenstander toch zijn meerdere erkennen: 1-0.

De volgende twee partijen brachten Red Stars via winst van Ronald Bogaard op Pelle en Frank van der Vleuten op de Hoop naar een 1-2 voorsprong. In het dubbelspel ging het Red Stars-duo Frank van der Vleuten/ Tom Thijssen vervolgens onderuit, waarna ook de volgende twee enkelpartijen in het voordeel van de thuisploeg uitvielen: 4-2. Ronald Bogaard hield Red Stars in de race door te winnen van de Hoop en Frank van der Vleuten maakte gelijk met winst op Pelle. Daarna zette Tom Thijssen Red Stars op voorsprong door te winnen van Hoop: 4-5. Maar door de nederlaag van Bogaard tegen Camara eindigde de spannende wedstrijd in een 5-5 gelijkspel.

Heren 2 van Red Stars speelde in Zevenaar tegen Zevenaar 1 en het werd een 9-1 overwinning en de ploeg pakte de koppositie in de derde divisie. Jongens 1 leed in Den Haag tegen HTTV 1 een 7-3 nederlaag en Jongens 2 verloor hard op bezoek bij Stiphout 1: 9-1.