SSS'18 verslaat eersteklasser

SSS'18-Venlosche Boys 2-1 (1-0). Doelpunten SSS'18: Patrick van Mil, Koen Verlinden.

Overloon | SSS'18 heeft zaterdagavond op eigen veld gestunt tegen eersteklasser Venlosche Boys. In Overloon werd het 2-1 voor de geel-zwarten.

In de eerste helft zette Patrick van Mil SSS'18 op voorsprong. Na de theepauze zorgde Koen Verlinden met een prachtige treffer voor de 2-0. Venlosche Boys-speler Sjors Boots benutte even later een penalty, maar SSS kwam niet meer in de problemen.

Het elftal van trainer Ruud Vermeer lijkt zodoende klaar voor het nieuwe seizoen in de tweede klasse, dat aanstaande zondag begint met een thuiswedstrijd tegen Real Lunet.

Eerder versloeg SSS tweedeklasser GSV'28 al. Tegen RPC werd vorige week verloren. Dankzij de zege op Venlosche Boys bekert SSS door.

Met zes punten eindigde de ploeg uit Overloon achter RPC op de tweede plaats in de poule. Venlosche Boys en GSV'28 zijn uitgeschakeld.


Venray ondanks nederlaag door

Venray-Juliana'31 0-1 (0-0).

Venray | Venray verloor zondagmiddag in de slotseconden eigen huis van Juliana'31 (0-1), maar plaatste zich desondanks toch voor de volgende ronde van het bekertoernooi.

Slechts één van de drie bekerwedstrijden winnen en toch doorgaan naar de volgende ronde. Het is het scenario dat in het bekertoernooi opging voor Venray.

De roodhemden verloren zondagmiddag op eigen veld weliswaar van Juliana'31 uit Malden, maar omdat Vianen Vooruit hard onderuit ging bij Union werd Venray tweede in de poule en bewerkstelligde het daarmee kwalificatie voor de volgende ronde.

Juliana'31 was samen met Venray de enige eersteklasser in de poule. Vianen Vooruit en Union spelen beide in de tweede klasse. Venray won vorige week op bezoek bij Union en verloor de eerste wedstrijd thuis van Vianen Vooruit.

Juliana won alle wedstrijden, Venray had van de andere ploegen het beste doelsaldo en mag zich zodoende opmaken voor de volgende ronde van het bekertoernooi.

Aanstaande zondag maakt nieuwbakken trainer Frans Koenen zijn competitiedebuut bij Venray. De ploeg neemt het dan op tegen Bekkerveld.