Afbeelding

Dorus Huijsmans voorzitter VDB/LO

Overloon | Dorus Huijsmans is de nieuwe voorzitter van het bestuur van politieke partij VDB/LO in de gemeente Boxmeer.

De leden van de partij gingen tijdens de algemene ledenvergadering unaniem akkoord met zijn voordracht. Huijsmans volgt Toon Hendriks op, die vanaf de oprichting van de partijvoorzitter was en na 25 jaar graag het stokje wilde overdragen. Huijsmans is van beroep agrariër en heeft een melkveebedrijf aan de Rieterdreef in Overloon.

Hij was al lid van Lijst Overloon voordat die samenging met VDB. Hij was in eerste instantie geen voorstander van de fusie van Lijst Overloon en VDB. De drang om voor de lokale gemeenschap op politiek niveau zijn steentje bij te dragen, heeft e toe geleid dat hij zich weer aanmeldde als lid van VDB/LO.VDB/LO staat voor 'onafhankelijke politiek'.

"Onafhankelijke politiek kiest ervoor om elke probleemstelling vanuit de menselijke maat te beoordelen en de besluitvorming zo dicht mogelijk bij de burgers neer te leggen. Een rol te mogen spelen in de versterking van al die lokale belangen is voor mij een uitdaging. Dit doe je door samen met de leden van de partij de juiste koers hiernaartoe uit te zetten. Daarbij is het van groot belang dat zoveel mogelijk inwoners meepraten. Geïnteresseerden zijn dan ook van harte welkom", aldus Huijsmans.

Voor meer informatie kijk op www.vdb-lo.nl.

Foto: Albert Hendriks.


Wijkvereniging Landweert

Venray | Bij Wijkcentrum 't Stekske aan de Kruidenlaan 161 in Venray worden op maandagen van 10.45 tot 11.30 uur gymlessen voor ouderen gegeven. Met hulp van een ervaren trainster worden er verschillende oefeningen en spellen gedaan. Ook wie wat minder mobiel is kan meedoen. Aansluitend wordt er koffie of thee gedronken. Kom een gratis een proefles volgen. Neem hiervoor contact op via e-mail wijkvereniging@landweert.nl of telefoon 06-41318607. Iedere maandag van 13.00 tot 15.00 uur kan er bij 't Stekske gratis koffie of thee worden gedronken. Ook worden er spelletjes gespeeld of neem zelf een handwerk meer. Iedereen die het leuk lijkt is welkom om binnen te lopen.