Afbeelding
Foto:

Maurice Wolters erelid BVV'27

Blitterswijck | Tijdens de jaarvergadering van voetbalvereniging BVV'27 uit Blitterswijck is Maurice Wolters uitgeroepen tot erelid.

Maurice Wolters was negen seizoenen lang de voorzitter van de club. Toen hij aan zijn voorzitterschap begon voetbalde het eerste elftal van BVV'27 in de reserveklasse en was de toekomst van de club onzeker vanwege de plannen rondom sportpark Noord. Nu, negen jaar later telt BVV'27 weer helemaal mee.

Het eerste team is afgelopen seizoen zelfs gepromoveerd naar de vierde klasse voor standaardteams.

Het aantal herenteams steeg van twee naar drie teams en BVV'27 heeft ook een dameselftal. De jeugd speelt samen met de jeugd van SV United. Wolters was in verschillende periodes ook nog voetballer bij de senioren, kantinevrijwilliger, jeugdtrainer, wedstrijdsecretaris bij de jeugd, lid van de jeugdcommissie, trainer van het vrouwenteam, lid van de sponsorcommissie, bestuurslid accommodatie en hij verzorgde de spuitwerkzaamheden op het sportpark.

Tijdens de jaarvergadering werd Niels Hendrix gekozen tot nieuwe voorzitter en Roel Tax aan het bestuur toegevoegd als bestuurslid accommodatie.

Ook werden de jubilarissen gehuldigd. Tom Wijnhoven, Rob Wijnhoven en Antoon van Heesch zijn 25 jaar lid van de vereniging. Twan Ingenpass, Jos Claessens, Arno Franssen, Mark Roosengarten, Ard Vissers, Peter Ewalts en Ramon Wolters zijn 40 jaar lid.