Paspoort vierde klasse G

BVV'27

Sportpark

't Hoogveld (Blitterswijck).

Opgericht

19 september 1927.

Klassering vorig seizoen

Promotie na play-offs.

Trainer

Leon Vievermans, eerste seizoen.

Nieuwe spelers

Luca Schraven en Gijs Gooren (Wittenhorst).

Vertrokken

Joost Wijnhoven (Wittenhorst).

Selectie

Gijs Gooren, Yoeri Janssen, Luca Schraven, Roel Verkoijen, Jari Wijnhoven, Tom Thiesen, Willem Karman, Lou van Kempen, Kenny Poels, Egzon Grguri, Jannes Gooren, Yilmaz Durgun, Joey Gelden, Sil Arts, Jimmy Lucassen, Jens Arts, Rik van Kempen, Ward van de Water, Davey Engels en Stan Theeuwen.

Verwachting

Trainer Leon Vievermans: "We willen ons dit seizoen handhaven in de vierde klasse. Dat doen we het liefste met een plek in de middenmoot."

Paspoort
vijfde klasse F

Holthees

Sportpark

De Halt (Holthees).

Opgericht

26 juli 1936.

Klassering vorig seizoen

Tiende plek in de vijfde klasse E.

Trainer

John Klaassen, derde seizoen.

Nieuwe spelers

Daan Coppus (jeugd SSS'18), Nick Janssen (tweede elftal Holthees) en Max Jost (Volharding).

Vertrokken

Denny Loenen (lager elftal) en Boy Leisiwal (gestopt vanwege werk).

Selectie

Marco Reijnen, Ruud Janssen, Stef Janssen, Kay Weijenberg, Bram Pingen, Ser van Es, Robin van Es, Guus van Bree, Daan Coppus, Niels Ingepas, Roy Coppus, Daan Coppus, Nick Janssen, Max Jost en Boy Janssen.

Verwachting

Trainer John Klaassens: "We willen als team dit seizoen lekker voetballen. Uiteindelijk zien we dan wel waar het schip strandt."

Twee keepers actief in eerste divisie

Venray | Met de transfer van Jeroen Houwen uit Oirlo naar Telstar komen er dit jaar twee keepers uit de gemeente Venray uit in de eerste divisie.

De 22-jarige Houwen kwam vorig seizoen tot acht competitieduels voor Vitesse in de eredivisie en keepte tot nu toe drie duels voor Telstar, dat hem voor één seizoen huurt van Vitesse. Aan de doelman en zijn team de taak om de prestatie van vorig seizoen, deelname aan de play-offs voor promotie, te bewerkstelligen.

Stijn van Gassel, die één jaar jonger is dan Houwen, staat ook dit seizoen onder de lat bij Helmond Sport. De keeper uit Ysselsteyn miste in de openingsfase van het nieuwe seizoen nog geen minuut. Van Gassel speelde vorig seizoen alle duels in Helmondse dienst. Op vrijdag 12 oktober treffen de twee doelmannen elkaar, als Houwen met 'zijn' Telstar op bezoek gaat in Noord-Brabant.