Sporting ST en BVV'27 gelijk

Sporting ST-BVV'27 1-1 (1-0). Doelpunten: Ramon Rutten 1-0 en Egzon Grguri 1-1.

Swolgen | Sporting ST en BVV'27 kwamen zondagmiddag niet verder dan een gelijkspel. Het bekerduel tussen beide ploegen eindigde in 1-1.

De thuisploeg nam na 25 minuten voetballen brutaal de leiding via Ramon Rutten. Hij kreeg de bal van Johan van Mierlo. Na rust kwam BVV'27 beter in de wedstrijd. Sporting ST werd wat teruggedrongen en kon nauwelijks gevaarlijk worden. Toch hield de thuisploeg lang stand. In de slotminuten kwamen de bezoekers uit Blitterswijck alsnog op gelijke hoogte via Egzon Grguri. Even daarvoor werd een doelpunt van BVV'27-speler Willem Karman afgekeurd wegens buitenspel.

Sporting ST speelt komend weekeinde tegen uit tegen Blerick en BVV'27 ontvangt HRC'27 uit Afferden.

Leunen geeft voorsprong weg

Fiducia-Leunen 2-1 (0-1). Doelpunt Leunen: Mees Claessens.

De Rips | Leunen begon goed aan het tweede bekerduel op bezoek bij Fiducia in De Rips, maar uiteindelijk moest de ploeg van trainer Vincent van Sambeek het hoofd buigen: 1-2.

Mees Claessens zette de bezoekers voor rust op voorsprong. Na de thee viel de gelijkmaker en toen kakte het spel van Leunen in. "Je merkt dan dat we een jonge ploeg hebben", vertelde speler Thomas Litjens. "We konden het niet meer omdraaien. Een gelijkspel was wel verdiend geweest in mijn ogen."

SV United doelpuntrijk gelijk

Sambeek-SV United 3-3 (2-0). Doelpunten SV United: Michal Kolodziejski, Indy Philips en Pim Snijders.

Sambeek | SV United knokte zich zondagmiddag terug van een 2-0 achterstand op bezoek bij Sambeek. Het bekerduel eindigde uiteindelijk in 3-3. Na ruim een kwartier kwam Sambeek op voorsprong en binnen het halfuur werd de score verdubbeld. Via Michal Kolodziejski (strafschop) en Indy Philips kwam United terug in de wedstrijd. Na de 3-2 van Sambeek maakte Pim Snijders vlak voor tijd de 3-3 namens de bezoekers.