Merselo kopje onder bij BEVO

BEVO-Merselo 5-2 (0-2). Doelpunten Merselo: Daan Hendriks en Bas Litjens.

Beringe | Merselo was zondagmiddag een maatje te klein voor BEVO. De thuisploeg nam pas in de tweede helft afstand van Merselo: 5-2.

Daan Hendriks zette de bezoekers brutaal op voorsprong na vijf minuten voetballen. Voor rust werd de score verdubbeld door Bas Litjens. In de tweede helft was BEVO heer en meester. De ploeg scoorde vijf keer en bepaalde daarmee de eindstand op 5-2. Merselo sluit het bekertoernooi zondag af met een uitduel tegen buurman Ysselsteyn.

Bekerzege voor voetbalsters

Venray-SEP 2-1 (2-0). Doelpunten Venray: Rianne Schoenmakers (twee keer).

Venray | Ook het tweede bekerduel van dit seizoen was een prooi voor de voetbalsters van Venray. De ploeg van trainer Jan Trienekens won zondagmiddag op eigen veld van SEP: 2-1.

Rianne Schoenmakers was verantwoordelijk voor beide doelpunten van de hoofdklasser uit Venray.

Venray ontvangt zondagmiddag OVV'67 uit Oosteind voor het derde bekerduel.