Doelpuntenfestijn in Holthees

Holthees-MVC'19 3-7 (1-2). Doelpunten Holthees: Stef Janssen, Ser van Es (twee keer).

Holthees | Holthees gaf de zege van een week eerder tegen Kronenberg geen goed vervolg. Derdeklasser MVC'19 was zondagmiddag in Holthees met 3-7 te sterk in het tweede bekerduel.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en kwam via Stef Janssen zelfs op voorsprong. "Het eerste halfuur voetbalden we goed mee", vertelde speler Ruud Janssen. "Daarna komen zijn op 1-1 via een schitterende vrije trap en een mislukte voorzet die bij de tweede paal in het doel valt." Na rust komt al snel de 1-3 op het scorebord, maar niet veel later maakt Ser van Es via een strafschop de aansluitingstreffer. "Niet veel later wordt het 2-4 en op dat moment knakt het bij ons", zegt Janssen eerlijk. Uit een indirecte vrije trap maakt Van Es het derde doelpunt van Holthees.

"Onze individuele foutjes werden keihard afgestraft. We hebben ons kranig verweerd en dat is een groot compliment waard. We speelden eigenlijk een vrij goede wedstrijd en daar kunnen we op voortborduren."

Oostrum geeft zege uit handen

Oostrum-America 2-2 (2-0). Doelpunten Oostrum: Angelo van Mil en Dennis Nohlmans.

Oostrum | Oostrum gaf zondagmiddag op eigen veld tegen Oostrum de zege uit handen. De thuisploeg kwam tijdens het tweede bekerduel van dit seizoen op een 2-0 voorsprong tegen America, maar de bezoekers kwamen uiteindelijk weer op gelijke hoogte 2-2. Oostrum domineerde de gehele eerste helft en kwam via Angelo van Mill en Dennis Nohlmans dan ook aan de verdiende voorsprong.

Na rust kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. America werd de bovenliggende partij en de ploeg kwam dan ook verdiend op gelijke hoogte. Zondag wacht het laatste bekerduel tegen Neerkandia.