Bekerzege Venray

Union-Venray: 0-2 (0-1). Doelpunten Venray: Robert Willemse, Jeroen Vullings.

Malden | Venray won zondagmiddag het tweede bekerduel. De wedstrijd in Malden tegen tweedeklasser Union eindigde in een verdiende 0-2 zege voor de rood-witten. Eersteklasser Venray herstelde zich met deze overwinning van de nederlaag in de eerste wedstrijd in de poule (0-1) tegen tweedeklasser Vianen Vooruit. Venray begon sterk en scoorde al na twintig minuten de openingstreffer door Robert Willemse, die uit een scrimmage na een corner de bal binnen wist te schieten. Ook in de tweede helft bleef de wedstrijd in evenwicht. Zowel Venray als Union gaf weinig weg, maar beide ploegen wisten ook niet veel kansen te creƫren. Tien minuten voor tijd scoorde invaller Jeroen Vullings de 0-2 voor de Venrayse ploeg, die komende zondag met hoofdklasser Juliana'31 uit Malden, met zes punten uit twee duels de huidige leider in de poule, de degens kruist.

Eerste nederlaag SSS'18

SSS'18-RPC 1-2. Doelpunt SSS'18: Frank Hendriks.

Overloon | SSS'18 verloor zondagmiddag in Overloon van RPC. De bezoekers waren met 1-2 te sterk. Daarmee gaf SSS'18 de bekerzege van een week eerder geen goed vervolg. Volgens verdediger Wout Janssen verdiende SSS'18 het niet om te winnen. "Een gelijkspel zou recht doen aan het spelbeeld, maar een overwinning zouden we niet verdienen." Het doelpunt van de thuisploeg kwam op naam van Frank Hendriks. Komende zaterdag speelt SSS'18 nog tegen Venlosche Boys.

Van den Bosch goudhaantje

Volharding-Eendracht'30 1-0 (1-0). Doelpunt Volharding: Kas van den Bosch.

Vierlingsbeek | Volharding was afgelopen zondag met 1-0 te sterk voor Eendracht'30 uit Mook. Kas van den Bosch maakte het enige doelpunt van de wedstrijd namens de ploeg uit Vierlingsbeek. De bezoekers werden in de eerste helft van het bekerduel nog een paar keer gevaarlijk via de counter, maar het duel werd verder gecontroleerd door Volharding. "In de tweede helft zijn we niet meer in de problemen gekomen. We hebben geen kans meer weggegeven", vertelde trainer Johan Vullings. "We moesten de wedstrijd eigenlijk eerder beslissen, maar we misten erg veel kansen." Eendracht'30 eindigde het duel met een man minder. Kas van den Bosch werd neergehaald en daarmee werd hem een vrije doortocht naar het doel ontnomen.