Hockeyers
starten met zege

MHCV-Bemmel: 4-1 (2-0). Doelpunten John Jongeneel (3) en Guido Pop (1)

Venray | De hockeyers van MHCV begonnen zondagmiddag het hockeyseizoen met een verdiende 4-1 thuiszege op Bemmel.

Met het vernieuwde jeugdige team werd het eerste officiële duel van het nieuwe seizoen in de derde klasse door de Venrayse ploeg gewonnen. In de eerste helft was Venray de sterkere partij. John Jongeneel opende de score voor Venray met een mooie uitgespeelde actie. Een paar minuten later gevolgd door het tweede doelpunt door een mooie solo vanaf het middenveld van Guido Pop. Met deze stand ging Venray rusten. Na de pauze kwam Bemmel uit te startblokken en werd er goed partij geboden. Over en weer kreeg men kansen. John Jongeneel zorgen voor de 3-0. Kort daarna zorgde Bemmel voor de 3-1. In de laatste minuut kreeg Venray nog een strafcorner die werd benut door wederom John Jongeneel. Eindstand 4-1. Zondag moeten de heren uit naar Oirschot. De eerstvolgende thuiswedstrijd is zaterdag 23 september om 14.45 uur tegen Son.

Schoolatletiekdag

Venray | ATV Venray houdt op zondag 23 september onder het motto Bewegen met plezier de jaarlijkse Schoolatletiekdag voor de leerlingen van de basisscholen in de gemeente Venray en omliggende gemeenten.

Het aantal deelnemers per school is onbeperkt. Voor de school met de hoogste klassering is een wisselbeker beschikbaar. Bovendien krijgen de drie beste leerlingen per schoolgroep een plekje op het podium en een medaille. Alle deelnemers ontvangen een certificaat met daarop vermeld de behaalde resultaten. De wedstrijden beginnen om 11.00 uur en zijn om ongeveer 14.30 uur afgelopen, waarna de prijsuitreiking plaatsvindt. De wedstrijden worden gehouden op de atletiekbaan op sportpark De Wieën aan de Sportlaan 1 in Venray. Aanmelden kan t/m 17 september via de school. Informatie: telefoonnummer (0478)586208 of kijk op www.atvvenray.nl.