SMT 100 jaar

Oostrum | Muziekvereniging SMT Oostrum bestaat dit jaar 100 jaar. Na tal van bijzondere activiteiten voor haar leden sluit de muziekvereniging op 3 november het jubileumjaar af met een programma in Evenementenhal Venray: Magnifique.

De bezoekers kunnen rekenen op een show met allure. Op maar liefst drie podia komen diverse muziekstijlen voorbij, variƫrend van pop en rock tot bekende meezingnummers en jazzy- en bluesritmes.

Diverse artiesten, onder wie Lex Uiting en Frans Pollux, staan op de playlist.

Een speciaal voor dit evenement opgericht projectkoor treedt op en tevens verzorgen dansers van Danshuis Venray onder leiding van Myrna van Rens een dans. Het Magnifique-programma begint om 20.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts 17,50 euro (voorverkoop) via de website van muziekvereniging SMT (www.smtoostrum.nl). Betaling kan online of contant bij aflevering van de kaarten.

SMT is al druk aan het repeteren voor Magnifique

Op de website staat ook meer informatie over het VIP-arrangement. Voor 79 euro per persoon ontvangen belangstellenden een all-inclusive VIP-arrangement inclusief entree, speciale ontvangst, hapjes en gratis drankjes gedurende de hele avond.

Uiteraard wordt de evenementenhal speciaal voor deze avond in stijl aangekleed. Een commissie bestaande uit vrijwilligers is momenteel bezig met het bedenken van de versieringen. Muziekvereniging SMT hoopt met een volle zaal haar honderdjarig jubileum te kunnen vieren.