Afbeelding
Foto:

Het theaterseizoen is weer begonnen

Venray | Geïnteresseerd in toneel, opera, cabaret, dans of muziek? Schouwburg Venray heeft voor ieder wat wils. In september zijn onder andere Mirusia, Venrays Mannenkoor, Comedy Parade en Chris Jagger & The Rocking Kronies te zien.

De Nederlands/Australische sopraan Mirusia begon haar carrière toen ze op jonge leeftijd werd ontdekt door André Rieu. Met de koning van de wals treedt ze al ruim tien jaar lang over de hele wereld op. Inmiddels heeft ze een bloeiende solocarrière opgebouwd. Met haar vertolking van bekende nummers en verrassend eigen werk weet zij vele harten te veroveren op donderdag 20 september.

Mirusia heeft een bloeiende solocarrière opgebouwd

Het Venrays Mannenkoor stelt in dit concert het No Borders Show Chorus voor op zaterdag 22 september. Het koor bestaat uit zestig dames uit verschillende landen.

Overdag zijn er diverse workshops die gegeven worden door onder andere Stuart Sides en Sonny van de Putte.

De Comedy Night op donderdag 27 september is een avond stand-up in zijn puurste vorm. De comedy night is een ongedwongen avond, een Master of Ceremonies en de beste stand-uppers van Nederlandse en Vlaamse bodem.

Talent zit in de familie bij de Jaggers. Bij Mick Jagger van The Rolling Stones maar ook bij zijn jongere broer Chris Jagger. Chris schreef nummers mee met de bandleden van de allergrootste rockband allertijden.

Albums van The Rolling Stones waar werk van Chris in verweven zit zijn Dirty Work en Steel Wheels.

Tijdens het staconcert van Chris Jagger op vrijdag 28 september komt onder andere werk voorbij van zijn album All The Best, waaronder de duetten met Mick Jagger.

Voor meer informatie over voorstellingen, het reserveren van tickets of voor het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, kijk op de website www.schouwburgvenray.nl of neem contact op met de theaterkassa via telefoon (0478)530999.

Foto: Chris Jagger.