Sporting ST onderuit bij HRC'27

Afferden | Sporting ST ging zondagmiddag met 2-0 kopje onder op bezoek bij HRC'27 uit Afferden. "Het was een slordige wedstrijd van beide kanten. We hebben door onnodige fouten verloren", vertelde leider Jeroen Peters.

Na een doelpuntloze eerste helft werd de score na een klein uur voetballen opengebroken door de thuisploeg: 1-0. Devin Jacobs zette zijn ploeg op voorsprong. Robin Thielen verdubbelde de score in de slotminuut onbedoeld. De speler van Sporting ST maakte een eigen doelpunt. Zondagmiddag speelt Sporting ST in Swolgen tegen BVV'27.

Eerste nederlaag voor BVV'27

Blitterswijck | BVV'27, groepsgenoot van Sporting ST in de districtsbeker, verloor het openingsduel met 0-2 van Blerick.

Trainer Leon Vievermans was niet tevreden met de eerste officiƫle wedstrijd. "Veel spelers waren afwezig. Dan wordt het natuurlijk lastig. We hebben ook te maken met een aantal blessures. Ook lijkt een speler een serieuze blessure te hebben. Hopelijk valt het mee. We moeten er eind september staan tijdens de eerste competitiewedstrijd. De bekerduels zie ik als oefenwedstrijden"