Afbeelding
Foto:

Goede prestaties teams ATV Venray

Venray | Vorige week zondag vond de vierde Athletic Champs wedstrijd voor pupillen plaats op de atletiekbaan van Scopias in Venlo.

ATV Venray nam aan deze wedstrijd deel met twee pupillenteams, één pupil A-team en één combinatieteam van pupillen B, C en mini's. Beide teams hebben uitstekend gepresteerd. Het pupillen B-team behaalde hierbij de eerste plaats en staat met de finalewedstrijd te gaan op een overall tweede plaats met een verschil van 226 punten achter het team van Scopias. Het is uitermate spannend of dit verschil in de laatste wedstrijd goedgemaakt kan worden. Het pupillen A-team behaalde de tweede plaats in de poule en staat in het verenigingsklassement op een vijfde plaats.


Start korfbal

Leunen | Komend weekeinde start voor de meeste ploegen weer het korfbalseizoen. SVOC'01, Oranje Wit en Merselo komen weer in actie.

Topklasser De Peelkorf uit Ysselsteyn speelt op zondag 23 september pas de eerste wedstrijd van het seizoen. Tweedeklasser Merselo speelt zondag om 13.00 uur uit tegen Flash, overgangsklasser SVOC'01 komt om 11.00 uur in actie tegen VIOS en hoofdklasser Oranje Wit neemt het zondagmiddag om 13.00 uur op tegen ODIO uit Millingen aan de Rijn.