Seniorservice Gilde Venray

Venray | Inschrijf- en informatieochtend voor de computergroepen op dinsdag 11 september van 9.00 tot 11.00 uur. In het nieuwe seizoen wordt op dinsdagen van 13.45 tot 15.45 uur computerhulp gegeven. Inschrijven kan voor periodes van zes weken.

Tevens starten de groepen: foto bewerken (maandagochtend), hulp voor de iPad/iPhone (woensdagmiddag) en de groep Excel voor gevorderden.(vrijdags). Bij voldoende belangstelling wordt in het komende seizoen ook een workshop gegeven worden over het bouwen van een website of weblog op basis van het programma WordPress. Interesse. Kijk hiervoor ook op www.seniorservicevenray.org. Bij diverse andere activiteiten zoals Quilten, Discussie en Debat, maar ook bij andere groepen is er nog ruimte voor nieuwe deelnemers. Kaartliefhebbers kunnen zich ook aanmelden op de dondermiddag, er is nog plaats voor nieuwe spelers.

Lezing Groei en Bloei

Deurne | Veldbioloog Leo Brand komt voor Groei en Bloei Deurne/Venray op woensdag 12 september aan de hand van foto's vertellen over Europese wilde planten. De lezing vindt plaats in het Gerardushuis aan de Parkstraat 2 in Deurne. Aanvang 20.00 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie kijk op www.deurne.groei.nl.