Afbeelding
Foto:

Kleurrijke expositie in bieb

Venray | Heidi Siemes uit Arcen toont tot en met zondag 30 september haar abstracte kleurrijke schilderijen in de Venrayse bibliotheek.

Na haar opleiding ging Siemes reizen en maakte ze in veel landen kennis met inheemse volkeren en culturen. Deze inheemse kunst en vooral de kunst van de aboriginals heeft een grote invloed op haar werk.

Siemes werkt meestal net zoals de aboriginals met kleine stokjes waarmee ze vele duizenden puntjes op het doek zet.

De combinatie van de op aboriginal en andere inheems geïnspireerde kunst, haar kleurgebruik, haar eigenwijze vormgeving en haar geduld om de duizenden puntjes te zetten, zorgen voor bijzondere en originele gemaakte werken. Kijk voor meer informatie op de website www.heidisiemes.nl.


Vrijwilligersmarkt op Schouwburgplein

Venray | Op het Schouwburgplein in Venray wordt op zaterdag 8 september van 14.00 tot 17.00 uur een vrijwilligersmarkt gehouden door Match voor Vrijwilligers, Synthese, Vitaal Kapitaal en de gemeente Venray.

De markt is een ideale manier om verbindingen te leggen tussen inwoners van Venray die vrijwilligerswerk willen doen en organisaties die willen kennismaken met gemotiveerde mensen.

Verwacht wordt dat er 35 organisaties deelnemen aan deze vrijwilligersmarkt.