Afbeelding
Foto:

Drie ereleden gouden FBM'68

Maashees | Tijdens de receptie ter gelegenheid van de viering van het vijftigjarig bestaan van FBM'68 in Maashees werden vrijdagavond de oud-voorzitters Koos en Raymond Reijnders en huidig voorzitter Tom Lenders in het zonnetje gezet vanwege hun grote verdiensten voor de plaatselijke cafévoetbalvereniging.

FBM, de afkorting van Friet Boys Maashees, vierde het bereiken van de gouden mijlpaal vrijdag en zaterdag met tal van activiteiten in een rond een feesttent op sportpark De Vetbak, zoals een voetbaltoernooi, een jeugdmiddag en een feestavond op de zaterdagavond met als hoofdact de feestband Afslag 7. "Het heeft veel tijd en energie gekost, maar het was de moeite meer dan waard", zegt een tevreden Tom Lenders. "We hebben veel complimenten gekregen voor de professionele organisatie en zijn blij met de vele mensen die zowel vrijdag- als zaterdag een bezoek aan ons jubileumweekend hebben gebracht. En dat ik samen met Koos en Raymond tot erelid ben benoemd, was echt een verrassing. Op naar het diamanten jubileum!"

Foto: Bas Delhij.


De Perdstal steunt Singelloop

Venray | Op zondag 7 oktober vindt de vijfde editie van de Venrayse Singelloop plaats.

De wandeltochten maken sinds 2015 onderdeel uit van dit Venrayse evenement onder de naam Podotherapie Boot de Vocht Wandeltochten. Net als het vorige jaar opent pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray voor de wandelaars die deelnemen aan de 15 of 20 kilometer zijn deuren. Het pannenkoekenhuis ligt in een mooie bosrijke omgeving die het meer dan de moeite waard is om te ontdekken, veel wandelaars brengen daarom al regelmatig een bezoek aan deze locatie. Voor de eigenaars van pannenkoekenhuis De Perdstal ook mede de reden om haar deuren wederom voor de wandelaars, die deelnemen aan het eerste lustrum van de Venrayse Singelloop, te openen. Op 7 oktober worden de wandelaars die zich hebben ingeschreven voor de 15 of 20 km getrakteerd op een gratis huisgemaakte chocolade brownie. Tevens bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van de toiletvoorzieningen.