Afbeelding
Foto:

"Moet Guido het nu alleen doen?"

Venray | Negen jaar geleden nam ze samen het haar broer Guido de PLUS-supermarkt van haar ouders over. Afgelopen zaterdag nam Judith afscheid van het bedrijf en de klanten en gaat Guido de supermarkt zelfstandig voortzetten. "Ik heb veel verrassende reacties van onze klanten gehad", aldus Judith.

Zaterdag was het koffie met gebak bij de PLUS. Niet alle klanten bleken op de hoogte van het vertrek van Judith. "Ga je echt weg?" was een van de veelgestelde vragen. "En moet Guido het nu alleen doen?" kwam ook best vaak ter sprake. Ook de vraag "En wat ga je nu doen?" werd veelvuldig gesteld.

De keuze van Judith om, in hele goede harmonie overigens, het bedrijf te verlaten was geen makkelijke. "Nadenkend over mijn toekomst kreeg ik steeds meer het idee dat die niet in ons bedrijf zou liggen. Waar wel weet ik nu ook nog niet. Dat is iets waar ik mij de komende tijd op ga oriƫnteren. De komende weken staan vooral in het teken van het gezin, waarna ik een mooie reis door China ga maken. Zonder man Ralf en zoon Max en dat is al heel bijzonder."

Voor Judith viel het niet mee om haar keuze kenbaar te maken. "Met name naar mijn ouders, die deze zaak toch hebben opgebouwd en nog altijd nauw betrokken zijn bij de supermarkt. Maar hun reactie was heel positief, dat stemde mij ook gerust in mijn keuze."

Voor Guido was en is het wel even wennen. "Natuurlijk sta ik er niet alleen voor. Ik heb hier een mooi team met medewerkers en we gaan nu wat taken herverdelen. Onze klanten zullen er niets van merken. Alleen dat ze Judith nu alleen nog in de winkel zien als ze zelf haar boodschappen gaat doen."

Foto: Judit van Dijck (foto midden) heeft afscheid genomen van de PLUS-supermarkt. Broer Guido (rechts op de foto) zet de supermarkt in Landweert zelfstandig voort.


Nacht van de vleermuis 2018

Castenray | IVN Geysteren-Venray en Stichting de Laatvlieger uit Horst nemen ook dit jaar weer deel aan de Nationale Nacht van de Vleermuis.

Deze activiteit start op vrijdag 24 augustus om 20.00 uur in gemeenschapshuis de Wis, Matthiasstraat 2 in Castenray. Na zonsondergang rijden de deelnemers naar de Kasteelvijver in Horst (eigen vervoer, parkeren bij 't Zoemhukske, Kasteellaan 3 in Horst).

Deelname is gratis. Geadviseerd wordt om een goede zaklamp mee te nemen.