Afbeelding
Foto:

Fairtradespeld Judith van Dijck

Venray | Bij haar afscheid als mede-eigenaar van de PLUS-supermarkt in Landweert ontving Judith van Dijck van de werkgroep Fairtrade Venray de fairtrade-waarderingsspeld.

Zij en haar broer Guido van Dijck hebben zich van begin af als een van de belangrijkste ondersteuners van de fairtradebeweging in Venray getoond. Niet alleen door alle acties van de werkgroep in Venray praktisch te ondersteunen, maar ook door in hun supermarkt de fairtradegedachte zichtbaar te maken. De fairtradewerkgroep is Judith van Dijck hiervoor dankbaar en is er zeker van dat supermarkt PLUS Guido van Dijck in de toekomst doorgaat met haar fairtradepromotie.

Op de foto speldt Piet Kroft Judith van Dijck de waarderingsspeld op.


PC St. Jan Merselo

Merselo | Stal Janssen heeft een mooi succes behaald op de KWPN- kampioenschappen voor jonge springpaarden. Ruiter Joost Martens werd met Hally Berry van Jan Janssen in de klasse zesjarige springpaarden Nederlands kampioen.

In Grubbenvorst is een dressuurwedstrijd gehouden. Pleun Oosterbaan wist hier de overwinning te behalen met haar pony Hercules in de klasse DE L1 met 195,5 punten. Coen Philipsen is met zijn paard Zamdoria afgereisd naar Arensgenhout, waar hij in de klasse B SGW de vijfde prijs pakte.

Afbeelding