Afbeelding
Foto:

Jubileumjaar Vocal Group Transparant

Venray | Na een roerig jaar is Vocal Group Transparant (VGT) weer helemaal op de rit; er is een nieuwe veelzijdige dirigent aangenomen die na de zomervakantie het stokje gaat overnemen van René Pisters, die om gezondheidsredenen deze taak niet meer kan vervullen.

Ron Hanssen heeft, na een proefrepetitie in het begin van de zomervakantie, toegezegd VGT te willen begeleiden naar het jubileum in 2019. Dat feit geeft alle vertrouwen voor het jubileumoptreden in de schouwburg op zaterdag 13 april 2019.


Dit jubileum is ter ere van het tienjarig bestaan van Transparant. Bezoekers kunnen op deze jubileumavond genieten van koorzang, humor, emotie en mooie momenten.

De show bestaat voor de helft uit nieuwe nummers die worden uitgevoerd in een speciaal voor VGT geschreven arrangement. Dit alles begeleid door een combo. Al met al een mooie diversiteit aan gezongen nummers, afgewisseld met toneelspel door de eigen leden.

Een korte impressie van wat er deze avond staat te gebeuren: Het is maandagochtend en een groot warenhuis opent haar deuren voor een heel divers winkelpubliek. De moeder van een aanstaande bruid wil een leuke jurk kopen, de wereldreiziger zoekt de perfecte rugzak en in de lunchroom bestelt een klant de eerste kop koffie. Business as usual lijkt het; maar plotseling….

Kaarten voor deze show zijn verkrijgbaar bij Schouwburg Venray via www.schouwburgvenray.nl/programma/shop-till-you-drop-vocal-group-transparant/.


Achtste editie Keetfeest uitverkocht

Veulen | Volle bak was het in Veulen. De achtste editie van Keetfeest Veulen werd al verplaatst van de schuur naar het weiland en was ook voor de eerste keer compleet uitverkocht.