Stijlvol plukt een jonge keeper de bal uit de bovenhoek.
Stijlvol plukt een jonge keeper de bal uit de bovenhoek. Foto: Tom de Cock

Gratis keepersinstuif

Vierlingsbeek | Op zaterdagavond 1 september 2018 staat bij voetbalclub Volharding in Vierlingsbeek een gratis keepersinstuif op het programma.

De instuif is bedoeld voor jeugdkeepers en jeugdkeepsters van Noord-Limburgse voetbalverenigingen, in de leeftijd van 7 jaar tot 18 jaar.
De keepers worden bij deze instuif getraind door de trainers van Challenge Arena Keepersopleidingen, waarbij de modernste en meest innovatieve houdings-, vang-, glij- en zweeftechnieken worden uitgelegd en toegepast in kleine groepen. Positieve feedback en veel oefentijd zijn belangrijk uitgangspunten in de keepersopleiding. Het KeepersTotaalConcept (KTC) is gebaseerd op drie pijlers: het fysieke aspect, het mentale aspect en het teamaspect.

Trainingen door Challenge Arena Keepersopleidingen

Aan alle drie de aspecten zal ook tijdens de instuif ruim voldoende aandacht geschonken worden. De instuif op sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek begint om 18.00 uur met een warming-up en eindigt tussen 19.30 en 19.45 uur. De deelnemers aan de keepersinstuif kunnen zich vanaf 09.00 uur melden op het sportpark Volharding, Soetendaal 5 (bij het station) in Vierlingsbeek.
Om er zeker van te zijn dat er voldoende keeperstrainers aanwezig zijn, is het verzoek van de organisatie om deelnemers aan te melden voor 30 augustus 2018 via de website www.challenge-arena.nl.

Of stuur een mail naar info@challenge-arena.nl met vermelding van naam, leeftijd en de voetbalvereniging en het team waarin de keeper of keepster komend seizoen speelt.