Mandala tekenen bij 't Helder Overloon

Overloon | Mia Tielen-Poels verzorgt in 't Helder in Overloon een basiscursus Mandala tekenen. Mandala tekenen brengt de cursist in het hier en nu. Het brengt harmonie, ontspanning en hernieuwde energie in het leven.

Tijdens de basiscursus mandala tekenen, maken de cursisten kennis met de principes van mandala. De basiscursus bestaat uit zes lessen met een heldere opbouw. Elke les heeft zijn eigen thema. Al in de eerste les tekenen de deelnemers een persoonlijke en bijzondere mandala. Tijdens de basiscursus komt materiaalgebruik, mandalaverdelingen maken, kleurtechnieken; vormen en lijnen en de betekenis hiervan; geometrie (vierkant, rechthoek, driehoek en cirkel) en spiegelen aan bod.

De zes lessen worden telkens op woensdag gegeven, om de twee weken op de volgende data: 19 september, 3, 17 en 31 oktober, 14 en 28 november telkens van 19.30 tot 22.00 uur. Inschrijven of meer informatie: Mia Tielen-Poels via telefoonnummer 06-12094029 of e-mail info@miatielen-poels.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.miatielen-poels.nl en facebook.com/miahartinnerlijkekracht.

Kienmiddag

Venray | Het kienteam van Het Schuttersveld houdt in Den Hoender in Venray op vrijdag 17 augustus vanaf 14.30 uur een kienmiddag.