Afbeelding
Foto:

De Ont-Moeting voor smalle beurs

Venray | Stichting De Ont-Moeting verkoopt tweedehands kleding en kleine huishoudelijke spullen aan mensen met een smalle beurs.

De stichting is gevestigd in oude basisschool De Toverbal aan de St. Ursulastraat 15 in Venray. Op alle oude prijskaartjes is nu vijftig procent korting. Deze korting is ook geldig op het gehele assortiment, met uitzondering van de nieuwe prijskaartjes. Mensen met een minimuminkomen kunnen bij hun werkcoach van de gemeente Venray cadeaubonnen afhalen en die in komen wisselen. Gun spullen een tweede kans en kom ze tijdens de openingstijden afgeven. Meubels zijn niet welkom.

De openingstijden zijn op woensdag, donderdag en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur.


Drive-in movie

Geijsteren | Stichting Cultuurpodium Geijsteren houdt op zaterdag 25 augustus opnieuw een drive-in movie bij de kasteelruïne. Vanwege de filmrechten mag de organisatie de titel van de film niet bekendmaken. De speelfilm vertelt in ieder geval het ongelooflijke, waargebeurde verhaal van drie Afro-Amerikaanse wetenschappers die werkzaam zijn bij de NASA. Dankzij hun berekeningen kon de Amerikaanse ruimtevaarder John Glenn in 1962 als eerste de ruimte in gelanceerd worden. Aanvang 20.30 uur.