Afbeelding
Foto:

Postkantoor in andere handen

Venray | Met ingang van maandag 13 augustus is de exploitatie van het postkantoor op Keizersveld 19 in andere handen. Gregory Mardjani neemt het stokje over van Van den Munckhof Print&Media.

In 2010 nam Van den Munckhof de postbussen over die voorheen in het postkantoor in Venray centrum stonden. Twee jaar later werden ook de postbussen vanuit Oostrum ook overgeplaatst en kreeg het postkantoor een Businesspoint functie. Van den Munckhof faciliteerde alle postale handelingen, van postzegels tot auto's overschrijven.

De afgelopen jaren zijn daar andere producten aan toegevoegd. Steeds meer particuliere klanten wisten hun weg te vinden naar het postkantoor om hun pakjes op te halen. "Door deze veranderingen en veranderingen binnen onze organisatie, paste het postkantoor steeds minder binnen onze bedrijfsactiviteiten", legt John van den Munckhof uit. "Om die reden zijn we gaan kijken naar een overnamekandidaat. Een van onze medewerkers, Gregory Mardjani, toonde vervolgens interesse en gaat nu het postkantoor vanaf maandag overnemen."

In eerste instantie zal er niet veel veranderen. "De locatie blijft hetzelfde", aldus Gregory. "Vervolgens ga ik wel kijken of ik daar andere activiteiten aan toe kan voegen zoals materialen om post te verzenden zoals enveloppen, dozen, bubbeltjesenveloppen, sealfolie en tape. Daarnaast ook wenskaarten, cadeaukaarten en cadeaupapier. Nieuw is de inpakservice voor klanten die een product willen versturen. Dit kan ik voor hen verzorgen als ze daar de tijd niet voor hebben."

Verder zal de openingstijd op zaterdag van 8.00 tot 9.00 uur zijn. "Van den Munckhof had als service de openingstijd verruimd naar 10.00 uur, echter wordt daar nauwelijks gebruik van gemaakt." Gregory heeft er in ieder geval zin in. "Dit is voor mij een nieuwe uitdaging die ik graag aanga. Loop gerust eens een keer binnen."