Bekerindeling amateurvoetbal

Venray | Eersteklasser SV Venray speelt in het bekertoernooi tegen Union, Juliana'31 en Vianen Vooruit. De KNVB heeft de bekerindeling vrijdag bekendgemaakt. Tweedeklasser Volharding neemt het op tegen Wittenhorst, Eendracht'30 en Geusselt Sport. Buurman SSS'18 komt in actie tegen GSV'28, RPC en Venlosche Boys. Derdeklasser Ysselsteyn speelt tegen de Venrayse vijfdeklassers Merselo en SVOC'01 en BEVO. Vierdeklasser SV Oostrum treft America, Grashoek en Neerkandia. BVV'27 speelt tegen HRC'27 en Sporting ST. Kronenberg, MVC'19 en Hegelsom zijn de tegenstanders van vijfdeklasser Holthees. Vijfdeklasser Leunen ontmoet ZSV 2, SJVV en Fiducia. De laatste vijfdeklasser uit de gemeente Venray, SV United, bindt de strijd aan met EWC'46, Sambeek en Hapse Boys. De speeldagen zijn op de zondagen 2, 9 en 16 september.

Bekerprogramma vrouwen Venray

Venray | De voetbalvrouwen van SV Venray openen het bekertoernooi op zondag 2 september met een uitduel tegen Nijnsel. Een week later (9 september) komt SEP Delft op bezoek in Venray. Het team van trainer Jan Trienekens rondt de cyclus af op zondag 16 september tegen OVV'67.

Training voor Venrayse Singelloop

Venray | Als voorbereiding op de Venrayse Singelloop verzorgt de lopersgroep van ATV Venray een clinic. De start is op zondag 19 augustus op de atletiekbaan in Venray. Deelname aan de training is mogelijk voor mensen die tenminste vijf kilometer kunnen hardlopen. De deelnemers bepalen zelf hun doel: vijf of tien kilometer. De vijfde editie van de Venrayse Singelloop vindt plaats op zondag 7 oktober.

De kosten van de clinic bedragen 45 euro. Deelnemers krijgen daarvoor de inschrijving en T-shirt voor de singelloop, zes trainingen op zondagmorgen en het trainingsschema, vier gratis groepslessen Fysiosport van Fysiopraktijk Buitenlust en een gratis voetanalyse van podotherapie praktijk Boot de Vocht. Aanmelden kan via lopersgroep@atvvenray.nl.

Overloonse Bridgeclub

Overloon | De vijfde zitting van de zomercompetitie is gespeeld. De beste in lijn A: 1. Maria van Boekel met Bert Vloet en Luus en Wim van Son 61.81%. 3. Thea en Lex Biessels 52.78%. Lijn B: 1. Harry Willems en Ber Poels 62.50%. 2. Gerda en Wiel Stoffels 57.64%. 3. Mieke Stappers en Ger van Boekel 56.67%.