Voorpremière film Dylan Haegens

Venray | De film van Dylan Haegens is voor het eerst te zien in de bioscoop in Venray. Tijdens een speciale voorpremière op zondag 12 augustus bezoekt de Venrayse YouTuber de bioscoop ook nog even voorafgaand aan zijn film. De voorstelling begint dan om 21.00 uur. De kaarten zijn inmiddels in de verkoop bij Luxor Venray.

De film wordt op 12 augustus ook gelanceerd in andere bioscopen verspreid over heel Nederland. Zo is de film te zien in Groningen, Utrecht, meer te zien in Groningen, Enschede, Utrecht en Breda. Volgens de bioscoop Kinepolis vliegt Dylan samen met zijn team per helikopter naar de diverse bioscopen. Hoe hij naar Venray komt is niet duidelijk. Hij stapt in ieder geval met Teun Peters, Rick Vermeulen en Marit Brugman in de helikopter. De film Dylan Haegens werd grotendeels in Venray en omgeving opgenomen.

Tijdens de premières zal Dylan de film kort inleiden en een superselfie maken met het publiek. Het kiekje deelt hij vervolgens op zijn Instagram-kanaal @defilmvandylanhaegens. De bioscoopfilm gaat over het leven van de succesvolle ster uit Venray. Hij heeft zijn leven goed op orden met onder meer een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team met Rick, Teun en Marit. Tijdens de film heeft hij één stoorzender en dat is IJsbrand. Hij is een andere YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan stukken beter. De laatste tijd was IJsbrand ook erg snel met het uploaden van zijn video's naar YouTube. Hij is zelfs zo snel dat het verdacht aan het worden is.

Tijd dus voor Dylan om samen met zijn vriend Teun op onderzoek te gaan. Het tweetal ontdekt op die manier het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim ook eens uit te proberen om te kijken of het werkt. Het lijkt de perfecte oplossing, maar uiteindelijk loopt het totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

Kaarten voor de Venraye voorpremière zijn verkrijgbaar via www.luxorvenray.nl. Tickets kosten 8,50 euro. De voorstelling op zondag 12 augustus begint om 21.00 uur. De film duurt één uur en 21 minuten. Op zijn YouTube-kanaal heeft de succesvolle Dylan ruim 1,3 miljoen volgers. Dat aantal groeit nog steeds.