Afbeelding
Foto:

eClicker neemt Harmony over

Venray | Edwin Hermans, eigenaar van Harmony computerhulp + advies, stopt na ruim 10 jaar met computerhulp thuis en op de zaak. Hij heeft de kans gekregen om als ICT-docent aan de slag te gaan op ROC ter AA in Helmond.

Vanwege de groeiende bedrijfsactiviteiten was het van belang om een professionele, gelijkwaardige en betrouwbare overnamepartner te vinden. eClicker bleek hierin perfect te passen. De interne processen, toegepaste producten, manier van werken en doelstellingen zijn vergelijkbaar.

eClicker biedt de klanten zelfs nog extra voordelen zoals ruimere openingstijden, een groter team, diverse interne specialisaties en is ook lokaal gevestigd. Het belangrijkste aspect van het overnameproces is dat klanten hiervan zo min mogelijk hinder mogen ondervinden.

Inmiddels is een groot deel van de zakelijke klanten persoonlijk bezocht door Harmony en eClicker om een soepele overdracht te verzorgen. Alle diensten en werkzaamheden zijn inmiddels door eClicker overgenomen. Meer informatie over het bedrijf eClicker is te vinden op de website www.eclicker.nl. Het bedrijf levert bijvoorbeeld ook hulp op afstand voor klanten.