Elke Pelzer ontving haar prijs uit handen van Theo Klabbers.
Elke Pelzer ontving haar prijs uit handen van Theo Klabbers. Foto: Henk Lammen

Elke eerste weekwinnaar

Venray | Elke Pelzer (25) uit Venray is de eerste weekwinnaar van de zomer fotowedstrijd van Fotospeciaalzaak Dom Melskens en Nieuwsblad Peel en Maas. Het is voor de zestiende keer dat de wedstrijd wordt gehouden.

Uit handen van Theo Klabbers van Dom Melskens mocht Elke de weekprijs, een ministatief ter waarde van 30 euro, in ontvangst nemen. De winnende foto is gemaakt in 't Schaartven in Overloon. Samen met haar vriend Herm poseert Elke in een spectaculaire pose. "We wilden de vakantie goed inluiden door mij letterlijk op de kop te zetten. Het is wel een leuke verrassing dat we met deze foto de weekprijs hebben gewonnen."

Er worden de komende weken nog vijf prijzen uitgedeeld: drie weekprijzen (telkens een ministatief) en twee hoofdprijzen, een GoPro Hero 5 actioncam ter waarde van 319 euro (juryprijs) en een Epson fotoprinter (publieksprijs). Deelname kan door een afdruk van uw leukste vakantiefoto in te leveren bij de fotospeciaalzaak Dom Melskens aan de Schoolstraat in Venray. De hoofdprijs wordt bepaald door de vakjury, Theo Klabbers van Dom Melskens en Henk Lammen, journalist/fotograaf van Peel en Maas.

Daarnaast is er ook dit jaar een publieksprijs. Uit tien vooraf geselecteerde foto's, die worden gepubliceerd op de facebookpagina van Foto Dom Melskens, kunt u bepalen wie deze prijs wint. De foto die op facebook de meeste likes krijgt, wint de publieksprijs.