Afbeelding
Foto:

Afzien tijdens danskamp

Venray | Ruim 150 kinderen hebben gedanst tijdens Danskamp Venray 2018 van Danshuis Venray. Overdag waren er allerlei workshops van verschillende choreografen.

Zo kregen de dansers taples en moderne en jazz dance. Aan het einde van het weekende werden alle dansen gepresenteerd tijdens een korte voorstelling in sporthal De Wetteling. In de middag kwamen de kleinsten dansen en dit jaar was het thema Prinsessia. Er werd veel gedanst maar ook geknutseld. Overdag volgden de leerlingen danslessen in Danshuis Venray en het middag- en avondprogramma was in De Wetteling. "Wij zijn heel blij met de goede samenwerking. Helaas mochten we niet overnachten in het Kunstencentrum maar dit was een mooi alternatief. Ook volgend jaar komt er weer een danskamp", aldus Myrna van Rens van Danshuis Venray.


Winnaar van de fotospeurtocht

Venray | Tijdens de Kunstmarkt in Venray kon het publiek meedoen aan een fotospeurtocht, waarbij kans werd gemaakt op een mozaïekworkshop bij atelier Hart voor Kleur. Er waren meerdere deelnemers die alle kunstenaars van de kunstwerken op de foto's hadden gevonden, dus moest er geloot worden. De winnaar van de prijs was Maartje uit Melderslo. Afgelopen zondag overhandigde een van de organisatoren van de Kunstmarkt Venray haar de prijs in de vorm van een tegoedbon voor een mozaïekworkshop naar keuze. Maartje is zelf ook creatief, ze schildert vrolijke kleurige schilderijen, en ze was heel blij met de prijs.

Afbeelding