Praktische informatie

Afstanden & Vertrektijden:

60km: tussen 9.00 en 12.00 uur

45km: tussen 9.00 en 12.00 uur

30km: tussen 10.00 en 12.00 uur

18km: tussen 10.00 en 12.00 uur (alleen op woensdag en vrijdag)

De eindcontrole sluit dinsdag t/m donderdag om 17:00 uur en op vrijdag om 16.00 uur

Deelnamekosten

Het inschrijfgeld voor vier dagen, ongeacht de afstand, bedraagt:

-kinderen tot 5 jaar onder geleide gratis.

-kinderen tot 16 jaar onder geleide 10 euro p.p.

-overige deelnemers 15 euro p.p.

Het inschrijfgeld voor daginschrijvingen bedraagt:

-daginschrijving tot 5 jaar gratis

-daginschrijving tot 16 jaar 3 euro p.p.

-overige daginschrijving 5 euro p.p.

Bij voorinschrijving, onder de voorwaarde dat de daarbij behorende betaling uiterlijk binnen 14 dagen na voorinschrijving op bankrekeningnummer IBAN: NL60RABO012.81.40.631 BIC: RABONL2U ten name van Fietsvierdaagse Venray is bijgeschreven, krijgt u twee euro korting per persoon (niet op daginschrijving). Kijk voor meer informatie over voorinschrijvingen op onze pagina voorinschrijving. Hebben wij uw betaling niet tijdig ontvangen dan zijn wij genoodzaakt om uw inschrijving te annuleren. Vergeet niet om uw betalingskenmerk te vermelden. NTFU-leden krijgen op de daginschrijving 0,50 euro korting per dag p.p. (op vertoon van het persoonlijke lidmaatschap).

Fietsenstalling

Tijdens de Fietsvierdaagse Venray kunt u uw fiets stallen op de start- en finischlocatie. De kosten bedragen 3 euro per dag of 9 euro per vier dagen.

Op maandag 23 juli kunt u uw fiets al brengen. De fietsenstalling is dan geopend van 14.00 tot 17.30 uur. Het opladen van uw accu is gratis. Reserveren is niet mogelijk, dus vol is vol.

De fietsenstalling is dagelijks geopend t/m 17:30.

Startlocatie

De Venrayse fietsvierdaagse start en finisht in 2018 wederom bij Hotel, Conferentie- en Partycentrum De Witte Hoeve in Venray. De Witte Hoeve is een ideale en prachtige locatie als start- en finishlocatie.

Verder heeft Hotel, Conferentie- en Partycentrum De Witte Hoeve in Venray de beschikking over 30 hotelkamers, dus ideaal voor de deelnemers die dicht bij de start en finish willen overnachten.

Het adres van De Witte Hoeve is Gasstraat 5, 5801 CT Venray, telefoon 0478-581626, e-mail info@dewittehoeve.com.

Parkeren

De start en finishlocatie (De Witte Hoeve) ligt in het centrum van Venray. Sommige parkeerplaatsen zijn gratis en voor sommige dient te worden betaald. Kijk voor meer informatie over het parkeerbeleid in Venray op de site https://www.venray.nl/parkeren-venray. Hier kunt u ook een plattegrond downloaden met de zogeheten blauwe zones, gratis parkeerterreinen en de betaalde parkeerterreinen. Wij verzoeken u vriendelijk om bij voorkeur niet te parkeren bij Jan Linders. Dit om overlast met het dagelijks winkelende publiek te voorkomen.

Dank voor uw medewerking.