Afbeelding
Foto: Mei-fen Timmermans

Mannenteam ATV Venray zevende

Venray | Het mannenteam van ATV Venray, uitkomend in derde divisie, heeft zondag deelgenomen aan de olympische triatlon in Utrecht. Het team bestaat uit Marcel Martens, Frank Timmermans, Johan Snijders en Bart Schilders. Er werd in open water ruim 1500 meter gezwommen, gevolgd door 45 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen.

Team ATV Venray bemachtigde in Utrecht de zevende plek. Hierdoor is de vijfde plek in de tussenstand verstevigd. Marcel Martens wist de achtste individuele plek te bemachtigen bij de honderd deelnemers in een tijd van 2.20.42. Martens: "Het zwemmen was zonder wetsuit en het fietsen ging eigenlijk heel erg lekker, dus ik hoopte met het lopen richting de top 10 te klimmen. Het was zwaar maar ik ben erg blij met mijn achtste plek." Frank Timmermans legde beslag op de 25e plek (2.28.58), Johan Snijders werd 39e (2.32.11) en Bart Schilders behaalde een 65e plek (2.35.25).

Foto: Mei-fen Timmermans


Mooie mijlpaal

Venray | Esther Hoedemakers uit Venray was de 2,5 miljoenste gast van camping Parc La Clusure in de Ardennen. Samen met haar drie kinderen werd ze verrast door de parkleiding.

Als prijs ontvingen zij een week vakantie op Parc La Clusure in een superluxe Marrantes stacaravan.

De familie Hoedemakers reisde samen met de familie Baselmans uit Oostrum naar de Ardennen om op Parc La Clusure vakantie te vieren.

Afbeelding