Afbeelding
Foto:

Sharona beste muiswerker

Venray | Sharona Sanichar van het Raayland College in Venray is de beste Muiswerker van heel Nederland.

Voor Sharona komt daarmee een droom uit, de beste Muiswerker van Nederland van alle scholen voor Praktijkonderwijs. Zij is één van de leerlingen die dit jaar keihard heeft gewerkt om zo goed mogelijk met muiswerk voor de dag te komen. Dat betekent dus: zowel op school als thuis regelmatig, geconcentreerd en efficiënt werken aan rekenen/wiskunde en Taal/lezen via het programma Muiswerk online. Daarbij kijkt het programma naar de effectieve leertijd die gemaakt is maar onder andere ook naar de manier van leren, de vorderingen die gemaakt worden en het leren van fouten. Wat voor Muiswerk geldt, dat geldt ook voor alle andere vakgebieden. Ze is gedreven, sociaal, altijd bereid om mede leerlingen en docenten te helpen. Haar droom is om verder te leren en via een MBO (entree) opleiding uiteindelijk een mooi beroep te leren in de zorg. Sharona kreeg door Sander Beek van Muiswerk een prachtig boeket bloemen en een IPad Air inclusief originele Apple hoes uitgereikt.


Overname Partyrent

Venray | Partyrent Venray is overgenomen door Horst Verhuur.

Eigenaar Peter Meirmans heeft zijn bedrijf overgedaan aan John en Monique Haegens, die al jaren in met name de regio Horst actief zijn. "Het afgelopen half jaar heb ik voor mezelf op een rij gezet of ik met Partyrent door wilde gaan of een andere richting in wilde gaan. Het werk is hartstikke leuk maar voor een eenmansorganisatie ook best wel zwaar. Vervolgens ben ik in contact gekomen met John en Monique Haegens en dat heeft geresulteerd in de overname", aldus Meirmans. Hij heeft er alle vertrouwen in dat Horst Verhuur zijn relaties op een goede manier van dienst kunnen zijn.

Peter Meirmans gaat een totaal andere richting in. "In het verleden heb ik veel gedaan op het gebied van coaching en trainingen op het gebied van sales en bewustwording. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren diverse levenservaringen opgedaan die ik in de vorm van lezingen wil delen. Totaal anders maar wel een richting waar mijn hart ligt", besluit Peter Meirmans. De naam Partyrent en de website blijven voortbestaan.