Afbeelding
Foto:

Hairstyliste Astrid Litjens in finale

Venray | Hairstyliste Astrid Litjens uit Venray staat in de finale van de nationale Wella Trendvision Awards 2018 op maandag 10 september tijdens het COTY Livfe event.

Trendvision is een prestigieuze haarstylistencompetitie die ieder jaar wordt georganiseerd door Wella Professionals. De winnaar van de finale gaat door naar de grote internationale finale.

Astrid Litjens uit Venray, werkzaam bij kapperszaak Change Venray, doet mee aan de finale. Dit jaar wordt de finale georganiseerd in samenwerking met Amsterdam Fashion Week.

"Tijdens het werken in de salon en de gedrevenheid van salon-eigenaresse Kim Vermeulen leer je pas echt de kneepjes van het vak. Ik leer veel van mijn collega's en heb al vaker mogen assisteren tijdens wedstrijdwerk. De lat ligt hoog, maar dat stelt mij in staat om mezelf meer te ontwikkelen en te triggeren om het hoogst haalbare niveau binnen de kapperswereld te behalen."

Zij vervolgt: "Nu is het mijn beurt om te stralen op de grote Nederlandse podia en ik ben ontzettend blij dat ik alle steun krijg van mijn collega's, vrienden en familie." Astrid volgt een intensief opleidingstraject binnen Change. Zo zijn er wekelijkse interne opleidingen en volgt zij regelmatig trainingen in de Wella studio's in Rotterdam. Tijdens de grote awardshow op zondag 10 september zal Astrid live on stage stralen en knallen tussen alle overige iconen in de kapperswereld.