Afbeelding

Afsluiting seizoen Roll for Fun

Swolgen | Roll for Fun hield donderdag 28 juni de jaarlijkse afsluiting van het dansseizoen.

Roll for Fun, onderdeel van Stichting BES, bestond deze maand 12,5 jaar en daarmee werd deze afsluitavond een jubileumeditie. Op de uitnodiging waren naast de leden ook de partners of ouders, inspirators van het eerste uur, leden van Stichting BES en een aantal personen die de vereniging gedurende de afgelopen jaren hebben ondersteund, uitgenodigd. Een gezellig samenzijn onder het genot van eten en drinken. Om 18.00 uur werden de genodigden verwacht in de nieuwe leslocatie, zaal Wilhelmina, in Swolgen.

Nadat Els Kusters en Sabrina van den Bekerom in het zonnetje gezet werden door Riet Hagens en Jolanda Classens en verrast werden met een mooi gedicht, mochten ze daarna een mooie bos zonnebloemen, een geluksengeltje en een kaart in ontvangst nemen. Hierna opende Els Kusters de avond met een openingswoord, wat in het kort de 12,5 jaar samenvatte. Na deze officiƫle opening werd het buffet geopend en konden de aanwezigen genieten van al het lekkers dat ze bij zaal Wilhelmina klaar hadden gemaakt. Daarna was het tijd om te dansen. Na een paar dansen, volgden er nog dansen op verzoek. Eenmaal uit gedanst konden de aanwezigen nog genieten van een ijsbuffet.

Rond 22.00 uur was de avond afgelopen. Voordat iedereen naar huis ging, kregen ze uit handen van Els Kusters en Sabrina van den Bekerom nog een certificaat en als aandenken aan deze bijzondere gelegenheid een sleutelhanger met een hartje. Ook kregen diegenen die extra meegekomen waren een bloem. Na de zomerstop begint Roll for Fun in september weer met frisse moed aan een nieuw dansseizoen, dat vooral in het teken staat van de showdancewedstrijd in Meerlo op 22 juni
2019.