Afbeelding
Foto:

Afscheid van Coach4you Venray

Venray | Vrijdag 29 juni heeft het team van Coach4you afscheid genomen van de coaches Loes Arts-Ewalts en Theo Hoebergen. Door hun inzet, betrokkenheid en enthousiasme hebben Arts en Hoebergen het project Coach4you mooier gemaakt.

Inmiddels gaat het elfde jaar in van Coach4you. Het project richt zich op leerlingen, die voor het eerst naar het voortgezet onderwijs gaan en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In het schooljaar 2018-2019 worden twaalf leerlingen uit de gemeente Venray begeleid door gemotiveerde vrijwilligers. Coach4you heeft in de afgelopen jaren meer dan honderdvijftig achtste groepers van Venrayse basisscholen ondersteund met een positief effect.

Kijk voor meer informatie op de website www.coach4youvenray.nl.

Foto: Theo Hoebergen.


Brand in woning

Swolgen | In een woning en aanbouw in de Jan van Swolgenstraat in Swolgen is in de nacht van dinsdag op woensdag brand uitgebroken. Het vuur ontstond even voor 03.00 uur. De brand woedde in een coniferenhaag en in een overkapping en aanbouw van de woning.

Meerdere brandweereenheden uit de omgeving werden opgeroepen om het vuur te bestrijden. Om 03.30 uur was de brand geblust en werd gestart met het nablussen. De bewoner van het pand kon op tijd worden gewaarschuwd door buurtbewoners. Het personeel van een opgeroepen ambulance heeft de bewoner, die ongedeerd bleef, gecontroleerd. De brand heeft forse schade aan een aanbouw en uitbouw aangericht. De oorzaak is onduidelijk. Het is niet duidelijk of de bewoner voorlopig kan verblijven in de woning. Hiervoor is de verzekeraarshulpdienst ingeschakeld.

Hoe groot de schade is, was woensdagmorgen ook nog onbekend.

Afbeelding